به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین حسین انصاریان، کارشناس دینی، در سخنانی گفت: درباره پیامبر و حوادثی که بر ایشان پیش میآوردند برای پیش آورندگان حادثه گناه بسیار بزرگی بود و برای پیامبر (ص) به علت صبر، استقامت، تحمل و ایستادگی ایشان و عدم عقب نشینی از مسئولیتها جهاد عظیم بود. یعنی یک طرف داستان خشم خداوند و طرف دیگر آن خشنودی پروردگار بود.
وی با بیان اینکه دشمنان خدا بر علیه پیامبر (ص) حوادث سنگینی پدید میآوردند و سپس داوریهای جاهلانهای میکردند، عنوان کرد: در قرآن کریم خداوند به پیامبر فرموند که به همه آنها بگو حوادث تلخی که مربوط به زندگی است برای من و مؤمنان هرگز پیش نمیآید مگر اینکه خداوند در دفتر حیات من و مؤمنان رقم زده باشد. اگر انسانی این را بفهمد پدیدههایی را که بر ضد او است در کام او شیرین میشود؛ زیرا چیزی به ما نمیرسد مگر آنچه را که خداوند برای گسترش شخصیت و معنویت و پاداش ما رقم زده باشد.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه پروردگار پیامبر (ص) را از نظر عقل، علم، درایت، تقوا، بزرگی و شخصیت به گونهای خاص میبیند اگرچه همه را هم خود به او عنایت کرده است، اظهار کرد: هر کس از راهنماییهای پیامبر (ص) پیروی کند از شخص خداوند پیروی کرده است، در مقابل این ارزش آنچه مردم از سرزنش بگویند هیچ ارزشی ندارد.
این کارشناس دینی با استناد به آیه دیگری از قرآن کریم، ابراز کرد: در آیه دیگر خداوند میفرماید «آن کسی که هر پیشامد تلخ و شیرین را رقم زده است او مولای ما است» اهل ایمان فقط باید به خداوند اعتماد کنند چرا که کلید زندگی همه بندگان در دست خداوند است و هر آنچه برای آنها رقم میزند برخواسته از هزار اسم خداوند در دعای جوشن کبیر است، یعنی با همه آن ارزشها سراغ بنده مؤمن خود میآید.
وی با بیان اینکه ارتباط واقعی با حضرت حق، الهیت، مولویت و ربوبیت حضرت حق زندگی را بسیار شیرین میکند که حد و حصر ندارد، گفت: شمر آن دشمن امام حسین (ع) هنگام قتل او نقل میکند که من همواره ایشان را میدیدم که چهره او شادتر و ملیح تر از همه زمانهایی بود که او را دیده بودم. این نشان از اعتماد بینهایت حضرت به پروردگار است.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان درباره الهیت و معبود بودن خداوند، تصریح کرد: ربوبیت و محبوبیت الهی پادزهر تمام زهرهایی است که در دنیا به ما وارد میشود، برنده واقعی بندگان واقعی خداوند هستند، امروزی که شما در آن قرار دارید روز تمرین و زحمت کشیدن است و روز قیامت روز مسابقه و دریافت کاپ مسابقه بهشت ابدی برای نیکوکاران و صابران است که تمام شدنی نیست، تلخی، تنهایی و درد ندارد. دنیا محل تمرین است و محل برنده شدن نیست. دنیا محل تمرین ایمان، اخلاق، عبادت، فضائل و ارزشها است بنابراین منتظر جایزه گرفتن در این میدان تمرین نباشید. ما باید دنیا را از دیدگاه قرآن، پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) بشناسیم، در دنیا آزاد هستید که خوب تمرین کنید که در آخرت قدم رفتن به بهشت به شما قوی شود.
این کارشناس دینی با استناد به آیه دیگری از قرآن کریم، بیان کرد: آخر سوره یونس خداوند میفرماید «اگر من بخواهم دری را به روی شما باز کنم کسی نمیتواند آن را ببندد یا اگر بخواهم دری را ببندم کسی نمیتواند آن را باز کند»، شیعه خدا هیچ ادعایی ندارد و اگر به کسی خدمت میکند خود را عمله خداوند میداند. امیر مؤمنان امام علی (ع) وقتی که به آن فقیر، یتیم و مسکین کمک کردند فرمودند که ما از شما هیچ توقعی نداریم، برخی به جای اعتماد با خدا به مقام، ثروت و شهوت تکیه میکنند. قرآن نمیگوید با کسی ارتباط نداشته باشید و درد خود را نگویید اما باید هنگام گفتن درد بدانیم کلید درمان درد ما در دست خداوند است.
نظر شما